Welkom bij Eetcafe Nieuw Oosterhout!

Eetcafe Nieuw Oosterhout is al jaren een begrip in Oosterhout en omstreken. Steevast worden de pizza’s van Eetcafe Nieuw Oosterhout gekozen tot lekkerste pizza’s van Oosterhout en daar zijn wij trots op. Lekkerste pizza van Oosterhout en Eetcafe Nieuw Oosterhout zijn dan ook synoniem. Wij maken ambachtelijke en smakelijke pizza's met alléén de beste ingrediënten. Klik op onze menukaart op de menu en proef de Eetcafe Nieuw Oosterhout smaak voor uzelf!

Wij zijn 7 dagen per week open en u kunt ons vinden in het centrum van Oosterhout.

Onze ambachtelijke pizza's
Door gebruik te maken van de fijnste ingrediënten en de verse bereiding worden onze pizza's met de hoogst mogelijke zorg bereid, keer op keer. Dat maakt dat u echt een smakelijke pizza met bijvoorbeeld verse ham, kaas, tomaat, bascilicum, pittige kip en heerlijke groenten zelf kunt samenstellen of een van onze speciale pizza’s kunt nemen, de keus is volledig aan u!
 

21.04.2008 - Onze nieuwe website
Met trots delen wij met onze klanten mee dat onze nieuwe website eindelijk online is. Bij onze website treft u de meest recente informatie over onze restaurant, producten en onze nieuwe diensten.
 
21.04.2008 - Nieuwe smaken
Vanaf heden treft u ook Snacks bij ons restaurant. Voor meer informatie over Snacks verwijzen wij u naar onze menukaart.
 
21.04.2008 - Online Bestellen
Om u nog beter van dienst te zijn wij druk bezig met een nieuwe Klantenbeheer aplicatie. Dit aplicatie biedt ruime mogelijkheden voor u als klant en voor ons. Als een onderdeel van de aplicatie, binnenkort kunt u vanaf onze website uw bestellingen door kunnen geven aan ons.

Copyright 1995-2008. Eetcafe Nieuw Oosterhout. Alle rechten voorbehouden.
Design by WOCI